Motorvakanties

Oostenrijk

Verken Tirol op je Motor

Klaar om het avontuur aan te gaan in Oostenrijk? Kobutex Motorreizen neemt je mee op de meest indrukwekkende routes door heel Europa. Ontdek samen met ons het motormekka; Oostenrijk. Of je nu in een groep reist of liever alleen de wegen verkent, wij hebben de perfecte reis voor jou. Onze motorreizen zijn speciaal ontworpen om jou de beste combinatie van avontuur, natuur en cultuur te bieden.

Tirol wacht op jou!

Oostenrijk wacht op je met open armen en de mooiste bergpassen die je je maar kunt voorstellen. Met onze zorgvuldig samengestelde motorreizen ervaar je niet alleen de thrill van het rijden op uitgestrekte wegen met perfect asfalt, maar ook de rust van prachtige natuurgebieden die je misschien nog niet kent. Kortom, een motorreis in Oostenrijk combineert avontuur met ontspanning en culinaire hoogtepunten.

Onze negen daagse reis naar Tirol laat je de grenzen van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Italië verkennen, stuk voor stuk landen die bekend staan om hun adembenemende bergpassen. Deze reis is een feest voor elke motorliefhebber. Van de hooggelegen Kaunertalgletscherpas tot de beroemde Stelviopas, elke route biedt een unieke uitdaging en onvergetelijke uitzichten. Geniet van de frisse berglucht, de ongerepte natuur en de vrijheid van de open weg. De combinatie van machtige bergketens, schilderachtige valleien en kristalheldere meren maakt dit een ultieme motorvakantie. Zet je helm op, start je motor en laat je leiden door het adembenemende Alpenlandschap. Elk moment van deze reis is ontworpen om jou de tijd van je leven te geven op de motor.