Het team van kobutex motorreizen

Bij Kobutex Motorreizen vormen we een hecht team van enthousiaste motorrijders, ieder met een eigen specialisatie. Wij zijn de drijvende kracht achter elke motorvakantie, van de nauwkeurige planning tot het persoonlijk begeleiden van de reizen. Onze gedeelde passie voor motoren is de lijm die ons verbindt. Dit maakt ons sterk en uniek: alles wat nodig is voor een onvergetelijke motorreis, van de kleinste details tot de grote lijnen, hebben wij in eigen beheer. Onze liefde voor motoren is niet alleen onze inspiratiebron, maar het vormt ook de basis van de diepe verbondenheid binnen ons team.

Derk-Jan: Jouw Gids in de Wereld van Motorreizen

Ben je gepassioneerd over motorrijden? Derk-Jan deelt jouw passie! Je vindt hem bij Motoport Leek, waar hij graag met jou praat over de beste motorreis mogelijkheden met Kobutex Motorreizen. Met zijn uitgebreide kennis over motoren en bestemmingen helpt hij jou bij het vinden van je perfecte motoravontuur.

Agnes Regelt Jouw Droom Motorvakantie tot in de Details

Agnes, een mede motorliefhebber, zorgt ervoor dat jouw motorvakantie vlekkeloos verloopt. Of je nu een motor huurt in Spanje of geniet van een rondreis door Noorwegen, zij plant alles voor je: van de vliegreis, transport en hotels tot de mooiste stops in de natuur. Laat je door haar verrassen en geniet van een zorgeloze motorreis door Europa.

Gradus: Ontwerper van Jouw Ideale Motorroute

Ben je klaar om Europa te verkennen? Gradus, met jaren ervaring als motorrijder, heeft nu alle tijd om voor Kobutex Motorreizen de perfecte routes voor jou uit te stippelen. Of je nu kiest voor een lange motorvakantie of een korte trip, hij weet precies welke wegen je moet berijden voor een onvergetelijke ervaring.

Karl: Van Technische Expertise tot Motorreisbegeleider

Al vanaf zijn vijfde was Karl gepassioneerd door motoren, een passie die hem ertoe dreef om alles te leren over motorrijden en uiteindelijk zijn motorrijbewijs te behalen. Als een veelzijdige motorrijder heeft Karl ervaring met vrijwel elk type tweewieler, en zijn liefde voor het rijden heeft hem door vele Europese landen gevoerd. Wanneer hij niet op avontuur is, vind je Karl vaak in zijn garage, waar hij zich bezighoudt met allerlei voertuigen op wielen. Zijn reis met Kobutex Motorreizen begon als deelnemer, waar hij opnieuw contact maakte met Derk-Jan en Agnes. Door de jaren heen heeft Karl gezien hoe de reisprogramma’s van Kobutex steeds rijker en gevarieerder werden, wat hem inspireerde om zelf reizen te begeleiden, een rol waarin hij veel voldoening vindt.