Het team van kobutex motorreizen

Kobutex Motorreizen bestaat uit een fijn team motorfanaten die niet alleen dol zijn op motorrijden maar ook op reizen door Europa. Derk-Jan en Agnes zijn de dagelijkse kracht achter Kobutex Motorreizen en zij zijn dagelijks te vinden bij Motoport Leek, op motorbeurzen en verschillende motorgerelateerde evenementen. Robin en Robert zorgen voor alle marketing en communicatie achter de schermen. Natuurlijk zijn ook zij gek op motorrijden in allerlei vormen en maten van racen op het circuit tot pitbiken en motorfotografie. Eigenlijk vinden zij alles wat met motoren te maken heeft gewoon fantastisch.  

Ons team motorfanaten

Het team van Kobutex Motorreizen bestaat uit een groep specialisten die niet alleen dol zijn op motorrijden maar ook allemaal hun eigen expertise hebben die ingezet wordt. Van het regelen van de motorvakanties tot het daadwerkelijk begeleiden van een motorreis, van het beheren van onze website tot het maken van de perfecte flyers en magazines. Wij hebben het allemaal zelf in huis en onze liefde voor motoren verbindt ons in de eerste plaats perfect met elkaar. 

Derk Jan Cornelissen

Derk-Jan is een fervent motorrijder en staat doordeweeks regelmatig op de kledingafdeling van Motoport Leek. Je bent hier altijd welkom om even een praatje te komen maken en om je te laten informeren naar de mogelijkheden van Kobutex Motorreizen. Derk-Jan weet niet alleen alles over de perfecte bestemmingen voor motorliefhebbers, hij heeft ook nog eens echt verstand van motoren en alles wat maar met motorrijden te maken heeft.

Agnes Kooistra

Agnes is ook dol op motorrijden en zorgt dat elke motorvakantie tot in de puntjes geregeld is van begin tot eind. De hotels die zij uitzoekt, worden door Derk-Jan eerst uitvoerig getest. Soms gaan motoren op gespecialiseerd transport mee naar het buitenland, maar meestal rijden we op onze eigen motor vanaf een centraal punt in Nederland naar de vakantiebestemming. Ook kunnen we zorgen voor huurmotoren in bijvoorbeeld Spanje, tijdens de rondreis door Andalusië. De vliegreis, het hotel, lekker eten en prachtige stops midden in de natuur worden allemaal tot in de puntjes gepland door Agnes. Laat je verrassen en ga mee op avontuur door Europa met Kobutex Motorreizen.

Gradus

Gradus heeft in het verleden gewerkt als timmerman en vrachtwagenchauffeur. De laatste 28 jaar was hij werkzaam als chauffeur en onderhoudsmedewerker in de gehandicaptenzorg. Motorrijden is een grote hobby, al is hij er redelijk “laat” mee begonnen op zijn 34e levensjaar. Gradus rijdt zeker zo’n 20.000 km per jaar op twee wielen! Nu hij gepensioneerd is, heeft hij nog meer tijd voor het bedenken, voorrijden en uitstippelen van de allermooiste routes! Hij maakt de routes voor zowel de motorvakanties, motortripjes en de kleinere rondritten van Kobutex Motorreizen. Gradus maakt de beste, mooiste routes in binnen- en buitenland en weet precies waar je geweest moet zijn als motorrijder tijdens je motorvakantie in Europa.

Karl

Karl is al 32 jaar gespecialiseerd in het maken van bruggen, sluizen en kranen en sinds kort ook actief in de markt van de windmolens. Karl is begonnen als samensteller en later als monteur, voorman, teamleider en inmiddels als Montageleider. Karl zit dus voor zijn werk al heel veel op de weg.
 
Karl was als jongen van 5 jaar al gek van motoren en wist al jong dat hij zijn motorrijbewijs wilde halen. Karl is enorm divers ontwikkeld als motorrijder en heeft zo’n beetje alles op twee wielen wel bestuurd. Off road rijden, met name veel ritten van de KNMV maar ook rijdt hij al 12 jaar op het circuit.
 
Karl maakt nu vooral graag verre reizen op de motor en heeft al vele Europese landen doorkruisd op zijn tweewieler. In zijn vrije tijd is hij vooral te vinden in de garage waar hij bezig is met alles waar wielen onder zitten.
 
Na enkele jaren is Karl weer in contact gekomen met Derk-Jan en Agnes als deelnemer van motorvakanties bij Kobutex Motorreizen. Omdat de reisprogramma’s steeds uitgebreider en diverser zijn geworden door de jaren heen, helpt Karl met het begeleiden van motorreizen waar hij enorm veel plezier aan beleeft.
Kobutex Motorreizen op de Ducati op Circuit Zandvoort

Robin

Robin heeft niet alleen verstand van racen op het circuit, hij kan ook nog eens heel goed websites bouwen en heeft verstand van SEO en online marketing. De link tussen Kobutex Motorreizen en onze Robin is dus al gauw gelegd; hij verzorgt als motorfanaat en webdesigner onze website tot in de puntjes.

Jolien berntsen

Jolien zit niet alleen zelf heel graag op de motor, maar ze staat ook graag naast het circuit om foto’s te maken van motorrijders. Of het nou een lollige pitbike race op de kartbaan in Vledderveen is, of een serieuze trackday op het circuit Mugello in Italië is, ze staat graag in de juiste hoeken voor het perfecte shot op de racebaan. Daarnaast heeft zij verstand van social media, marketing en design en beheert zij naast de social media kanalen ook onze nieuwsbrieven, teksten en het drukwerk. 

Waar gaan we naartoe?

Wij horen graag van je!

Wij hebben je hulp nodig. Kobutex Motorreizen is altijd opzoek naar nieuwe bestemmingen. Heb jij een idee? Stuur het naar ons!