Motorvakanties

NEderland

Ontdek de verborgen schoonheid van Nederland

Ontdek de schoonheid van ons eigen landje vanaf je motorzadel met Kobutex Motorreizen! Of je nu kiest voor een groepsreis of liever individueel reist, wij bieden avonturen die zijn afgestemd op elke motorliefhebber. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Nederland, waar elke bocht iets nieuws te bieden heeft. Stap op en ervaar vrijheid op de Nederlandse wegen, waar avontuur en gezelligheid hand in hand gaan.

Nederland op de motor

Stap op en ontdek de verborgen schatten van Nederland tijdens onze 3-daagse motorreis. Van het levendige noorden tot het schilderachtige landschap van Overijssel, deze reis is speciaal ontworpen om je de beste motorroutes te bieden. Overnacht in een gezellig hotel in Twente, ontdek lokale delicatessen en geniet van de natuurlijke schoonheid van ons eigen land. Deze reis biedt de perfecte kans om te ontspannen en te genieten van de vrijheid op de weg, allemaal binnen de grenzen van Nederland.

Ga de grens over!

Nederland-Duitsland in drie dagen

Begin je motorseizoen met een knal tijdens onze 3-daagse tour van Nederland naar Duitsland! Vertrek vanuit het pittoreske Drenthe en verken de idyllische wegen naar Lingen. Deze reis is doorspekt met culturele hoogtepunten zoals het historische Tecklenburg en het indrukwekkende Schloss Iburg. Ervaar de perfecte mix van natuur, cultuur en gezelligheid. Geniet van een kop koffie met verse appelgebak in knusse cafés en maak nieuwe vrienden tijdens deze onvergetelijke motorreis.

Motorrijden op de Veluwe

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en trakteer jezelf op een onvergetelijke motorvakantie op de Veluwe. Tijdens deze 2-daagse reis vanuit Leek verken je de meest schilderachtige routes die dwars door de uitgestrekte natuur van dit beschermde gebied lopen. Bewonder de Nederlandse ‘Big Four’ in hun natuurlijke habitat en voel de vrijheid terwijl de weg zich door bossen en heidevelden slingert. Na een dag vol indrukken en avonturen, kom je tot rust in een comfortabel hotel, waar lokale gastvrijheid en heerlijke gerechten je wachten. Deze motorvakantie is de perfecte combinatie van actie, natuur en ontspanning, ideaal voor iedere motorliefhebber die van de herfstkleuren wil genieten.