Motorvakanties

Italië

Een reis door het hart van de motorsport

Ben je klaar om je hart sneller te laten kloppen op de kronkelende wegen van Italië? Italië is niet alleen het land van heerlijk eten en rijke geschiedenis, maar ook de thuishaven van iconische motorfietsmerken zoals Ducati, MV Augusta, en Aprilia. Dit is waar motorsport door de aderen stroomt en motorrijden een levensstijl is. Met Kobutex Motorreizen ontdek je Italië vanuit een uniek perspectief: zittend op je motor, met de wind in je haren en de vrijheid binnen handbereik. Laat je verleiden door de prachtige landschappen en het heerlijke klimaat die Italië tot een paradijs voor elke motorrijder maken.

Adembenemende Dolomieten

Tijdens onze 11-daagse motorreis duiken we diep in het hart van de Dolomieten, een waar Mekka voor motorliefhebbers. Deze tocht begint in Duitsland en gaat via Oostenrijk, waar we ons opwarmen met enkele van de mooiste bergpassen. Eenmaal in de Dolomieten aangekomen, wordt het pas echt spectaculair. De lucht is zuiver en de vergezichten zijn eindeloos. Hier vind je enkele van de meest uitdagende en adembenemende wegen ter wereld. De kronkelende bergpassen, omringd door torenhoge rotspieken en weelderige groene valleien, vormen het perfecte decor voor jouw motoravontuur.

Solo door de Dolomieten

Ga mee op een onvergetelijke 11-daagse motorreis door de legendarische Dolomieten in Italië, het land waar de passie voor motorsport door de aderen stroomt. Deze volledig verzorgde reis is ontworpen om jou het beste van Italiaans motorrijden te bieden, van de kronkelige bergpassen tot de adembenemende landschappen die Italië rijk is. Je begint onze tocht in het noorden en rijden door schilderachtige dorpjes en langs verbluffende uitzichten die elke bocht onthult.