Klantverhalen
Motoravonturen met Kobutex

Welkom op de speciale hoek van onze website waar avonturen tot leven komen! Bij Kobutex Motorreizen zijn we trots op het creëren van onvergetelijke motorreizen binnen de Europese Unie, zowel voor groepen als voor individuele rijders. Hier vind je inspirerende reisverslagen van onze klanten, echte verhalen van motorrijders die met ons op avontuur zijn gegaan.

Ben je benieuwd hoe het is om door de schilderachtige routes van Europa te toeren? Of wil je weten hoe het voelt om deel uit te maken van een motorgroepsreis of juist zelfstandig op avontuur te gaan? Deze pagina staat vol met ervaringen, tips en herinneringen van onze klanten die je zullen meenemen op een digitale reis.

Duik in de wereld van motorreizen en ontdek waarom onze klanten kiezen voor Kobutex Motorreizen voor hun motorvakanties binnen de EU. Veel leesplezier en rijplezier!

Sleutelen aan een BMW
de mensen… hartverwarmend! De benzinepompen zijn in het buitengebied schaars, Schotten tanken een halve tank alweer vol. Iemand van onze groep kwam zonder benzine te zitten maar, werd gratis aan...
Kobutex-Motorreizen-Lege-Tank
Toen de motoren gestart werden en we vertrokken ging het gelijk vlot, Luitzen haalde in op plekken dat ik dacht en door de headset tegen Jacob zei dat het nog...